Pazar aktivitesi önerim var, Şifalı BAHAR TEMİZLİĞİİİ

Nasıl da içimde hissediyordum baharın yavaş yavaş kışa sızıp işgal edişini. Nasıl pıt pıt heyecan çarpıyordu göğsümde tomurcukları gördükçe. Duruluverdi akarsularım, kış bastırdı gibi üşüyüverdi ellerim. Titredim, titredik. Yasa boğulduk.

Canımız yandı, içimizi kanırta kanırta çocukları kopardılar yuvalarından biliyorum ama şimdi onlar için ayakta kalma zamanı. Tam da şimdi yeni yeni sayfalara, miss gibi ferah evlere, yüreklere ihtiyacı var memleketimin.
Tam da şimdi, mavisi dirilmişken gökyüzünün, solgunluğunu atmışken deniz, yenilenirken dünya, haydi hepimiz silkinip tozumuzdan toprağımızdan kurtuluverelim diye haykırmak isterken bugün, aşağıda sizinle paylaşacağım müjdeli yazıya rastladım.

Bu pazar taze enerji, yeni başlangıç, eskilerden ve yüklerden kurtulup gencecik enerji ve bebek kadar temiz bir ruhla, coşkuyla, inançla, dolunayın da yardımıyla bahar temizliğine davet ediyorum sizi dostlarım.

Bahar ışıkla gelsin, ayın ışığı bilgeliği geçmişimizi ferahlatıp bugünümüzü tazelesin.

16 Mart Pazar günü oluşacak dolunay, bahar temizliği yapmak için en ideal zamanlardan biri. Dolunayın yaydığı enerji ile artık ihtiyaç duymadığımız ve bize hizmet etmeyen her şeyi ayıklayıp, temizleyebilir, gergin enerjileri evimizi ve zihnimizi temizleyerek yumuşatabiliriz. Bahar, karanlıktan ışığa geçişin bir kutlamasıdır ve bahar temizliği tüm kış boyunca biriken, tozlanan, ağırlaşan enerjilerden silkelenip, yenilenmemiz için en güzel bahanedir.

Bu Pazar günü dolunayının enerjisini arkanıza alın, hem evinizde, eşyalarınızla hem de kendinizde şöyle etraflıca bir bahar temizliğine girişin. Yok yere yer işgal eden, eski, kırık, dökük, kullanmayacağınız her şeyi ayırın, bağışlayın, ihtiyaç sahiplerine verin. Kışlıkları kaldırın, kaldırırken aralarına haşereden korunması ve misler gibi kokmaları için lavanta kesecikleri koyun.
Fazlalıkları attıktan sonra evi odaları güzelce temizleyin. Tüm pencereleri, perdeleri açın. Her birinden temiz, taze hava dolsun içeriye.

Yatak şiltelerini mutlaka havalandırın. Yapabiliyorsanız vurarak havalandırın.

Temizlik bitiminde evin havasını adaçayı tütsüsü ile değiştirin. Özellikle ışık girmeyen bölgelere, yatak altları, dolap kenarları, ardiyeler gibi karanlık ve durgun enerjili yerlerde türsüyü gezdirin.

Size mutluluk, canlılık verecek, güzel bir koku seçin. Portakal, limon ve greyfurt uçucu yağları hem neşe verirler hem de odaklanmayı kolaylaştırırlar. Buhurdanlıkta yakın.

Homemade Aromaterapi kimyasal içermeyen, %100 saf temizlik malzemeleri için tıklayın http://bit.ly/199fqoD

Adaçayı tütsüsü ve negatif enerji temizliği için tıklayın http://bit.ly/18qSvXq
Homemade Aromaterapi Feysbuk sayfasını ziyaret edip daha fazla doğal ve doğa dostu ürünle tanışabilir, destek olabilirsiniz.


Bu blogdaki popüler yayınlar

Isırgan Otuyla Doğal Yoğurt Mayası Nasıl Yapılır?

Aa! Ekşi yoğurttan peynir yaptım, ekmek mayaladım :)

Pet şişede soğan yetiştirme detaylı fotoğraflı anlatım